KVL – LeeCooper – Timeout

KVL by Kenvelo, Lee Cooper & Timeout oferă, prin colecțiile în continuă schimbare, o gamă completă de produse pentru cumpărătorii pasionați de modă. Colecțiile  brandurilor  KVL by Kenvelo, Lee Cooper & Timeout poartă o semnătură modernă, permanent în pas cu tendințele, cu un fler indubitabil în ce privește look-urile și trend-urile de sezon.

Lee Cooper
Lee Cooper a făcut istorie încă din 1908 peste tot în lume fiind cea mai veche companie producătoare de jeans din Europa și una dintre cele mai importante din lume, datorită combinașiei între experiment, calitate și linia clasică.

KVL by Kenvelo
Cu o istorie începută în 1989 în Praga, KVL by Kenvelo ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectată și în noile modele ce își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor KVL by Kenvelo. 

Timeout
TIMEOUT a fost înființat în California, de către un grup de tineri designeri care doreau să promoveze stilul de viață californian și spiritul său unic. Prin linia vestimentară Timeout vă prezentăm o colecție casual, necomplicată și ușor de combinat în nenumărate variante, pentru o atitudine degajată.

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare